Akyazı Ziraat Odası

ZOBİS
Akyazı Ziraat Odası > Haberler > Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ali Şener BAYRAKTAR, Akyazı İlçe Tarım Müdürümüz Sayın Veysel MEYDAN ile birlikte İlçemiz Taşburun mahallesinde çiftçilerimizle bir araya geldi.

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Ali Şener BAYRAKTAR, Akyazı İlçe Tarım Müdürümüz Sayın Veysel MEYDAN ile birlikte İlçemiz Taşburun mahallesinde çiftçilerimizle bir araya geldi. Toplantıda TMO fındık alım şartları, fındık toplama işçi ücretleri, patoz ücreti ve ilçemize dışarıdan gelerek hileli kantar ile fındık alımı yapan tüccarlar konusunda çiftçilerimizi bilgilendirdi. Konuşma sonrası çiftçilerimizden gelen istek ve talepleri dinleyerek çözüm önerilerinde bulundu.