Akyazı Ziraat Odası > Haberler > AKYAZI ZİRAAT ODASI VE AKYAZI TİCARET BORSASI EV SAHİPLİĞİNDE BAYRAMLAŞMA TÖRENİ YAPILDI

Akyazı Ziraat Odası, Akyazı Ticaret Borsası ve Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası olarak düzenlediğimiz bayramlaşma programımızı Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanımız Sn. Ş. Şemsi Bayraktar, Akyazı Belediye Başkanı Sn. Bilal Soykan,Siyasi Partilerin İlçe Başkan ve Yöneticileri, İlçe Ziraat Odası Başkanları, Sivil Toplum Örgütlerinin Başkan ve üyeleri, Odamız, Ticaret Borsası ve Ticaret ve Sanayi Odası’nın Kıymetli Meclis üyeleri, İş insanları, Saygıdeğer muhtarlarımız ve delegelerimizin katılımıyla gerçekleştirdik. Bayram coşkusunun yaşandığı toplantı da Yönetim Kurulu Başkanımız Sn. Ali Şener Bayraktar, Belediye Başkanımız Sn. Bilal Soykan ve TZOB Başkanımız Sn. Şemsi Bayraktar birer konuşma yaparak katılımcıların bayramını kutladılar.