Akyazı Ziraat Odası > Haberler > AKYAZI ZİRAAT ODASI BAŞKANI BAYRAKTAR ERENLER ZİRAAT ODASI GENEL KURULUNU YÖNETTİ

Erenler Ziraat Odasının Kuruluş Olağan Genel Kurul Toplantısı, Erenler Belediyesi Kültür Merkezinde 28.12.2017 tarihinde yapıldı. Divan Başkanlığını Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu ve Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener BAYRAKTAR’ın yaptığı Genel Kurula Sakarya Valisi Sayın İrfan BALKANLIOĞLU, Erenler İlçesi Kaymakamı Sayın Salih KARABULUT, Erenler Belediye Başkanı Sayın Cavit ÖZTÜRK, Erenler Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Muhammet KIRATLI, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Daire Müdürleri, Erenler İlçesindeki Birçok Sivil Toplum Örgütlerinin Başkanları, İlçe Ziraat Odası Başkanları ve çok sayıda çiftçi katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Erenler Ziraat Odası Kurucular Kurulu Başkanı Fehmi ÖZÜPEK; Erenler Ziraat Odasının Kuruluşunun ve Genel Kurulunun hayırlı olmasını dileyerek Erenler İlçesine Oda kurulmasına izin veren Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı sayın Ş.Şemsi BAYRAKTAR ve Birlik Yönetim Kurulu Üyelerine, kuruluş çalışmaları sırasında kendilerine her türlü desteği veren Erenler Belediye Başkanı Sayın Cavit ÖZTÜRK’e, Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Sayın Ali Şener BAYRAKTAR’a teşekkür etti.

Genel Kurula hitaben Konuşan Divan Başkanı Ali Şener Bayraktar’da; Genel Kurulun Hayırlı olmasını ve seçilecek Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerinin başarılı olmasını dilediğini belirterek başladığı konuşmasında Sakarya çiftçisinin sorunlarına değindi. Sorunların çözümüne yönelik Türkiye Ziraat Odaları Birliği ve Sakarya Ziraat Odalarının yaptığı çalışmalar ile ilgili  Genel Kurula katılanları bilgilendirdi.

Genel Kurulda Erenler Belediye Başkanı Sayın Cavit ÖZTÜRK ve Sakarya Valisi Sayın İrfan BALKANLIOĞLU konuşma yaptılar.