Akyazı Ziraat Odası

Vatan Hürriyet Ekmek

ZOBİS
ZOBİS
Akyazı Ziraat Odası > Haberler > AKYAZI ZİRAAT ODASI BAŞKANI BAYRAKTAR MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

AKYAZI ZİRAAT ODASI BAŞKANI BAYRAKTAR MUHTARLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener BAYRAKTAR, Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek tüm Muhtarların Muhtarlar Gününü kutladı.

Ziyarette konuşan Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener BAYRAKTAR, Millete hizmet etme yolunda önemli görevler ifa eden ve bulundukları mahallelerde devletin ve milletin temsilcisi durumunda olan tüm muhtarlarımızın, Muhtarlar Gününü kutluyor millete hizmet yolunda üstün başarılar diliyorum dedi. BAYRAKTAR konuşmasının devamında Akyazı Ziraat Odası olarak bugüne kadar muhtarlarımızla her zaman işbirliği içerisinde olduk, tüm muhtarlarımızı her zaman yanımızda gördük ve bizlerde muhtarlarımızın yanında ve yardımında olmaya gayret gösterdik, bu birlik ve dayanışmamızın olumlu neticelerini hep birlikte gördük, bundan sonrada bu birlikteliğimizi ve dayanışmamızı millete hizmet yolunda devam ettireceğimize inancım tamdır, bu sebepledir ki bugün muhtarlar derneğimizi ziyaret ederek Sayın Başkan Bekir DURMUŞ nezdinde tüm muhtarlarımızın Muhtarlar Gününü kutluyoruz diyerek sözünü tamamladı.

Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir DURMUŞ’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, bugüne kadar hep birlikte olduğumuz Sayın Başkanımıza tüm Muhtarlarımız adına teşekkür ediyoruz dedi.

Ziyarette Ömercikler Mahalle Muhtarı Ömer BOZKURT, Boztepe Mahalle Muhtarı Halit KANSIZ, Yeni Mahalle Muhtarı Cavit AVCI, Yeniorman Mahalle Muhtarı Ahmet SAVAŞ, Akbalık Mahalle Muhtarı Rüstem BİLGİ ve Taşburun Mahallesi eski Muhtarı Osman AYGÜN’de hazır bulundular.