Akyazı Ziraat Odası > Haberler > ZİRAAT ODASI BAŞKANI BAYRAKTAR’DAN İLÇE JANDARMA KOMUTANI HEKİMOĞLU’NA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Akyazı Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şener BAYRAKTAR 30 Ağustos 2017 tarihi itibari ile rütbe alarak Binbaşı rütbesine terfi eden İlçe Jandarma Komutanı Mustafa HEKİMOĞLU’nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarete Başkan Bayraktar’la birlikte Taşburun mahallesi eski muhtarı ve Akyazı Tarımkredi Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyesi Osman AYGÜN’de katıldı.

Ziyaret sırasında Ziraat Odası Başkanı Ali Şener BAYRAKTAR; İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mustafa HEKİMOĞLU’nu Binbaşı rütbesine terfi etmesi sebebi ile tebrik ederek görevindeki başarılarının devamını diledi.

Binbaşı Hekimoğlu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek Ziraat Odası Başkanı BAYRAKTAR ve eski Taşburun Mah. Muhtarı AYGÜN’e teşekkür etti.