Akyazı Ziraat Odası > Haberler > ZİRAAT ODASI BAŞKANI BAYRAKTAR’DAN MUHTARLAR DERNEĞİNE ZİYARET

ZİRAAT ODASI BAŞKANI BAYRAKTAR’DAN MUHTARLAR DERNEĞİNE ZİYARET

Akyazı Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şener Bayraktar muhtarlar günü münasebeti ile Akyazı Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş’u makamında ziyaret etti.

Bayraktar ziyaret sırasında yaptığı konuşmada tüm muhtarlarımızın muhtarlar gününü kutladığını, bu güne kadar çiftçilerin sorunlarının çözümüne yönelik olarak tüm muhtarlarımızla ve muhtarlar derneği ile uyum içinde çalıştıklarını bundan sonrada bu uyum ve iş birliğinin devamından memnuniyet duyacaklarını belirterek tüm muhtarlara başarılar dilediğini ifade etti.

Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş’ta; ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek her zaman uyum içinde çalıştıkları Ziraat Odası Başkanı Bayraktar’a tüm muhtarlar adına ziyareti sebebi ile teşekkür ettiğini ifade etti.

Ziyarette Ömercikler Mahallesi muhtarı Ömer Bozkurt ve yağcılar Mahallesi muhtarı Ali Öz’de hazır bulundu.