Akyazı Ziraat Odası > Haberler > SAKARYA ZİRAAT ODALARI İL KOORDİNASYON KURULU BAŞKANI ALİ ŞENER BAYRAKTAR SAKARYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI ZEKİ TOÇOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu ve Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener Bayraktar Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu’nu makamında ziyaret etti.

Bayraktar ziyaret sırasında geçtiğimiz günlerde ameliyat olan Toçoğlu’na geçmiş olsun dileklerini iletirken, Sakarya çiftçisinin Büyükşehir Belediyesinden taleplerini içeren raporu da Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu’na sundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu’da yaptığı konuşmada; yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ve iletilen taleplerle ilgili gerekenin yapılacağını çiftçilere hizmet konusunda Ziraat Odalarıyla iş birliğine her zaman hazır olduklarını ve bundan da memnuniyet duyacaklarını ifade etti.