Akyazı Ziraat Odası > Haberler > SAKARYA ZİRAAT ODALARI İL KOORDİNASYON KURULU AKYAZI ZİRAAT ODASI BAŞKANI ALİ ŞENER BAYRAKTAR BAŞKANLIĞINDA GEYVE İLÇESİNDE TOPLANDI

Geyve İlçesinin sorunlarının görüşüldüğü toplantıda ilk sözü alan ev sahibi Geyve Ziraat Odası Başkanı Süleyman Pınar ; toplantıya katılanlara teşekkür etmiş Geyve ilçesinin sorunlarıyla ilgili Geyve Ziraat Odası tarafından hazırlanan raporu okumuş ve İl Koordinasyon Kuruluna yazılı olarak sunmuştur.

Sakarya Ziraat Odalarının her ay düzenli yapmış olduğu İl Koordinasyon kurulu Toplantılarını Temmuz ayı Toplantısı 06.07.2017 tarihinde Geyve Ziraat Odasının ev sahipliğinde Geyve İlçesinde yapıldı.

İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Ve Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener BAYRAKTAR Başkanlığında yapılan toplantıya Sakarya İlindeki İlçe Odalarının Başkanları, Geyve Belediye Başkanı, Belediye Başkan Yardımcısı, İlçe Tarım Müdürü, İlçe SGK Merkez Müdürü, Geyve Mahalle Muhtarları, Ziraat Delegeleri ve Geyveli çiftçiler katılmışlardır.

Daha sonra söz alan Geyve Belediye Başkanı Murat KAYA ; Geyve tarımına ve geyve çiftçilerine yaptıkları hizmetler konusunda yaptıklarını anlatarak herzaman geyve çiftçisinin hizmetinde ve yanında olduklarını ifade etmiştir.

Toplantının daha sonraki bölümünde toplantıya katılan muhtarların ve çiftçilerin sorunları ve talepleri dinlenmiş İl Koordinasyon Kurulu Başkanı, İlçe Tarım Müdürü ve Geyve Ziraat Odası Başkanı gelen soruları cevaplamışlardır.

Toplantının son bölümünde İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Ve Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener BAYRAKTAR ; İl Koordinasyon Kurulu Olarak Sakarya çiftçisi için yaptıklarını Türkiye Ziraat Odaları Birliğinin hizmetlerini anlatarak toplantının hayırlı olması dileğiyle toplantıyı sona erdirmiştir.