Akyazı Ziraat Odası > Haberler > AKYAZI ZİRAAT ODASI BAŞKANI BAYRAKTAR TAVUK ÜRETİCİLERİNİ UYARDI “BİR OLUN AKSİ HALDE YOK OLURSUNUZ”

Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu ve Akyazı Ziraat Odası Başkanı Bayraktar Sakarya Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği toplantısına katılldı.

Erenler ilçesinde bulunan Yeşil Yurt Düğün ve Kongre Merkezinde Sakarya Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliğinin ev sahipliğinde yapılan toplantıya Sakarya Vali Yardımcısı Erdoğan ÜLKER, Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu ve Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener BAYRAKTAR, Türkiye Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliği Başkanı ve yöneticileri, Adapazarı Belediye Başkan Yardımcısı Erol AYDIN, çevre İllerden ve İlimizdeki İlçe Ziraat Odası Başkanları, enerji sektöründeki çeşitli sektör temsilcileri ve çok sayıda üretici katıldı.

Toplantıda söz alan Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu ve Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener BAYRAKTAR Sakarya Birlik Başkanı ve Yöneticilerini yaptıkları çalışmalardan dolayı kutlayarak başladığı konuşmasında; üreticileri Birliklerine sahip çıkarak, sektördeki profesyonel entegre işletmeler karşısında imzalayacakları sözleşmelerde ve merkezi idareden talep edecekleri hakları konusunda ortak hareket ederek birlik içerisinde davranmalarını ancak böyle başarılı olunabileceğini ve üreticilerin hak ettiği kazançlara erişebileceğini belirterek “Bir olun, İri olun, Diri olun, Hep birlikte kazanan üreticiler olun, aksi halde kaybeden olursunuz” diye uyardı.

Toplantının devamında Sakarya Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu ve Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener BAYRAKTAR’a  Sakarya Kanatlı Hayvan Eti Üreticileri Birliğine kuruluşundan bu güne kadar yaptığı katkılardan dolayı Sakarya Vali Yardımcısı Erdoğan ÜLKER tarafından teşekkür plaketi verildi.