Akyazı Ziraat Odası > Haberler > AKYAZI ZİRAAT ODASI BAŞKANI ALİ ŞENER BAYRAKTAR 15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE BERABERLİK YÜRÜYÜŞÜNE VE NÖBETİNE KATILDI

Yürüyüşten sonradüzenlenen etkinliklere ve gece nöbetinede katılan Başkan Ali Şener Bayraktar söz alarak Akyazılılara seslendi.
Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener Bayraktar 15 Temmuz 2017 tarihinde yapılan Milli Birlik ve Beraberlik Yürüyüşüne katıldı. Akyazı halkının yoğun ilgi gösterdiği yürüyüş Kuzuluk Mahallesi Fatih Camii önünden başlayarak Akyazı merkez Gazi Süleyman Paşa Camii önünde sona erdi. Yürüyüşe Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener Bayraktar ile birlikte Akyazı Kaymakamı Ömer Kalaylı, Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan,İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Bahadır Altan Bayındır, İlçe adliyesinde görevli Hakim ve Savcılar, Akyazı Jandarma Komutanı Mustafa Hekimoğlu, Akyazı İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Bedir, Akyazı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Z.Şinasi Bayraktar, İlçe Müftüsü İzzet Şener, Sivil Toplum Örgütü Başkanları, Daire Müdürleri, Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir Durmuş, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda vatandaş katılmışlardır.

Yürüyüşten sonradüzenlenen etkinliklere ve gece nöbetinede katılan Başkan Ali Şener Bayraktar söz alarak  Akyazılılara seslendi. Bayraktar, TZOB Genel Başkanı Ş.Şemsi Bayraktarında Akyazılılara selam ve saygılarını ileterek başladığı konuşmasında tüm Akyazılıların 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi Milli Birlik ve Beraberlik Gününü kutlayarak etkileyici ve coşkulu bir konuşmayla Akyazılılara hitab etti.