Akyazı Ziraat Odası > Haberler > ZİRAAT ODASI ÇİFTÇİLERLE TOPLANDI

ZİRAAT ODASI ÇİFTÇİLERLE TOPLANDI

2019 YILINDA YAPILACAK TARIMSAL DESTEKLERLE İLGİLİ ÇİFTÇİLER BİLGİLENDİRİLDİ

Akyazı Ziraat Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şener BAYRAKTAR Başkanlığında yapılan toplantıya Muhtarlar Derneği Başkanı Bekir DURMUŞ, Süt Birliği Başkanı Hüseyin KURT, Muhtarlar ve çiftçiler katıldı.

BAYRAKTAR; 2019 yılında yapılacak tarımsal desteklemelere ilişkin 24 Ekim 2019 tarihli ve 30928 sayılı resmi gazetede yayınlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile ilgili üreticileri bilgilendirdi.

BAYRAKTAR toplantıda yaptığı konuşmada 2019 yılı tarımsal desteklerle ilgili bilgi almak isteyen üreticiler Odanın “akyazi.ziraatodasi.org.tr” Web sayfasından, “Akyazı Ziraat Odası Başkanlığı” facebook sayfasından veya Odaya bizzat müracaat ederek bilgi alabileceklerini belirtti.

Toplantı BAYRAKTAR’ın Ziraat Odasının çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi vermesinden ve çiftçilerle yapılan sorunlara ve taleplere ilişkin karşılıklı soru-cevap şeklindeki konuşmalardan sonra sona erdi.