Akyazı Ziraat Odası > Haberler > 2018 YILI GENÇ ÇİFTÇİ HİBE DESTEĞİ ALMAYA HAK KAZANANLAR BELLİ OLDU

2018 YILI GENÇ ÇİFTÇİ HİBE DESTEĞİ ALMAYA HAK KAZANANLAR BELLİ OLDU

Kırsal Kalkınma Destekleri kapsamında 2018 yılında Hibe Destek almaya hak kazanan başvuru sahibi genç çiftçiler belli oldu.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sakarya İli  Genç Çiftçi Hibe Desteği Değerlendirme Komisyonu Üyesi ve Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener BAYRAKTAR; 2018 yılı Genç Çiftçi Hibe Desteklerinden Akyazı İlçesinde 19 başvuru sahibi hibe destek almaya hak kazanmıştır. Başvuru sahiplerinden 12 Genç Çiftçi Büyükbaş sığır, 3 Genç Çiftçi Küçükbaş koyun, 3 Genç Çiftçi İpek böceği ve 1 Genç Çiftçide arıcılık hibe desteği almaya hak kazanmıştır.

Genç Çiftçi Hibe Desteğini almaya hak kazanan çiftçilerle bir araya gelen İlçe Tarım Müdürü Veysel MEYDAN ve Akyazı Ziraat Odası Başkanı Ali Şener BAYRAKTAR; hak sahiplerini tebrik ederek kuracakları işlerinde başarılı olmalarını dilediler.